1 juli 2020

Kapotte beugel. Wat nu?

Wat moet ik doen als ik last heb van een kapotte beugel en ik kan niet naar de praktijk komen?

Heb je een losse beugel? Bij een scherp randje kun je dat misschien zelf weghalen met een vijltje of schuurpapiertje. Is de beugel verbogen of zo gebroken dat hij niet meer goed past; laat de beugel uit en maak zo snel mogelijk een afspraak om langs te komen.

Maak als je kunt een foto van het probleem en mail dat naar de praktijk dan kunnen we de best mogelijke afspraak voor je maken. Wacht niet te lang, hoe langer je een losse beugel niet draagt hoe minder goed hij gaat passen.

Heb je een vaste beugel? Dat kun je dat zelf niet repareren, Maak zo snel mogelijk een afspraak bij de praktijk. We kunnen dan overleggen wat voor jou de meest praktische oplossing is. Misschien kunnen we het combineren met een controle. Heb je last? Probeer dat te verlichten door weg te halen waar je last van hebt. Bijv. een uitstekende/prikdraad af te (laten) knippen met een scherp tangetje. Als je er niet uitkomt en het kan niet wachten kun je de praktijk bellen, er staat altijd een noodnummer op het antwoordapparaat.

Kapotte beugel. Wat nu?
Copyright 2024 Orthoteam | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl